Wegdromen aan de Dijle

Leestijd: 4 min – 25 oktober 2019 door Kato Vander Sande

Een prachtig pand aan de Dijle met een dakterras én met uitzicht op de Sint-Romboutstoren, klinkt als een droom? Goed nieuws, de verbouwing van Dijle 45 belooft een project te worden om in te kaderen. Een ontwerp voor verkoop maken: that’s a first, maar als het aan AnA ligt zeker niet het laatste.

Stond het van bij het begin vast dat je het pand zou verkopen?

Marleen: Ik heb even getwijfeld om er zelf in te trekken, maar heb dan uiteindelijk beslist om het toch te verkopen, wel met een beetje spijt in het hart. Ik reis ontzettend veel dat ik op zoek ben naar een kleinere woonst. Het is echter een geweldig pand met een prachtige ligging en ik ben er zeker van dat een andere familie er zeer gelukkig zal worden.

(informatie betreft de verkoop van de woning kan u onderaan het artikel terugvinden)

Renovatie voor verkoop. Heeft dat andere vereisten?

Anneleen: Het is de eerste keer dat we iets ontwerpen voor verkoop, dat is best spannend. Gelukkig heeft Anneke een achtergrond in de vastgoedsector en heeft ze al voor enkele projectontwikkelaars gewerkt.

Anneke: Eigenlijk vind ik dit een geweldige opdracht, eentje waarvan ik mezelf er in de toekomst nog wel zie doen. We hebben gekozen voor een licht interieur, heel open en fris, kortom een huis waar velen zich thuis zouden kunnen voelen. Speciaal maar toch toegankelijk. Je zal echt vrolijk worden als je hier binnenkomt.

Hoe loopt de samenwerking?

Marleen: De samenwerking kan niet beter. Anneke en Anneleen zijn twee geweldige dames die elkaar perfect aanvullen. Ze hebben dezelfde smaak qua interieur, maar totaal andere persoonlijkheden. Het klikt tussen ons, wat het een zeer geslaagde samenwerking maakt.

Anneke: Zo lief! Ook van onze kant uit voelt dit project heel leuk aan. Marleen zit vaak in het buitenland, maar dat is nog nooit een probleem geweest. We bellen en mailen vaak, en als ze eens in België is, spreken we af.

Marleen: Het is een bewuste keuze om samen te werken met een jeugdig bureau. Ik heb het gevoel dat de jonge generatie veel servicegezinder en realistischer is dan de mijne. Bij AnA is het duidelijk, ze willen kwaliteit leveren en zullen niet rusten tot alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Kan je even kort beschrijven hoe het pand er dan zal uitzien?

Anneke: We hebben ervoor gekozen om de leefruimte te koppelen aan het prachtige zicht op de Dijle en dit op het bovenste verdiep in te richten. Er is een centrale lift voorzien in het pand, zodanig dat je eenvoudig toegang kan bekomen tot alle verdiepen. Op het tussenverdiep zijn er 2 ruime slaapkamers met veel direct daglicht, met elks een aparte badkamer. Op de begane grond is er een grote garage met plaats voor 2 wagens en een ruime inkomhal met aparte vestiaire. In de leefruimte komt er een mooie keuken, die geconnecteerd is met de leefruimte. Om zo een mooi geheel te krijgen over de volledige verdieping. En last but not least, heeft de woning een groot dakterras met een prachtig zicht op de Dijle en de Mechelse binnenstad. Hier is de hele dag door de zon aanwezig en een werkelijk prachtige plek om volledig tot rust te komen.

Anneleen: Door de grote raampartijen aan de voorgevel is er op alle verdiepen enorm veel daglicht aanwezig, wat een enorme troef is. Dit in combinatie met de leefruimte op de bovenste verdieping, maakt dat het echt ontzettend fijn vertoeven is.

Marleen: We zijn er allemaal van overtuigd dat het een prachtige woning is en we hopen met hart en ziel dat we hier een andere familie heel gelukkig mee kunnen maken. Voor ons voelt het alvast aan als een warme thuis.

Waar kunnen de potentiële kopers de nodige informatie terugvinden?

Marleen: Gezien de woning nog de laatste werken ondergaat, hebben we enkele 3D renders opgemaakt van het eindresultaat. Zo kunnen de mensen al een idee verkrijgen van hoe het er finaal zal uitzien. Alle info kunnen ze terugvinden op de website www.dijle45.com. Er zijn ook enkele kijkdagen voorzien, waar men op afspraak kan langskomen om het pand in al zijn schoonheid te ontdekken. We hopen jullie daar graag massaal te ontvangen.

Kijkdagen op afspraak:
23/11&24/11 en 30/11&01/12 en 07/12&08/12

Wens je meer informatie, aarzel niet Marleen te contacteren.
Marleen Nuyts
marleen.dijle@gmail.om
0473 201 289

Klant
Services
Jaar

Share

Marleen Nuyts
ontwerp, uitvoering
2019