Anneke Crauwels
interieurdesign
+32 (0) 473 554 599
anneke@ana-interieur.be

   

Anneleen Teck
interieurmanagement
+32 (0) 473 742 111
anneleen@ana-interieur.be

   

Meet AnA.

AnA is Anneke en Anneleen: een creatieveling en een projectmanager. Tegenpolen en toch niet zo verschillend. ’s Ochtends staan ze samen op de werf, energie hebben ze voor vier en als het aan hen ligt heeft een week straks acht dagen.

Met topprojecten als de M-Eatery, tapasbar Sava en de Gasthofhoeve drukten ze hun stempel al op Mechelen, maar ondertussen zijn ze de stadsgrenzen ontgroeid. Een greep uit het aanbod: het Kasteel Van Laarne, restaurant De Fortuyne, rouwcentrum van Bogaert, het Lorettenklooser, smaakmarkt De Vleeshalle en verscheidene particuliere verbouwingen.

Fijn klantencontact vormt de rode draad door het werk van AnA. Als interieurarchitecten hechten ze ongelooflijk veel waarde aan de wisselwerking tussen opdrachtgever en bureau. Met succes. Dat blijkt uit de vele interviews die ze deden voor deze website.

AnA, dat is een creatief idee strak uitgevoerd. Dat is luisteren, nadenken én doen. Als het even kan, zetten ze nog ontelbaar veel mooie projecten neer, maar ze beginnen graag met dat van jou.

Zeg hallo!

Anneke
Wie Anneke zegt, zegt weinig slaap, veel energie, én prachtige interieurs! Gepassioneerd door interieur en design schudt ze het ene na het andere eigenzinnige ontwerp uit haar mouw.

Anneleen
Anneleen is de projectmanager die je elk bedrijf toewenst. Uiterst gestructureerd zet ze haar tanden in een project en ze laat niet los totdat iedereen content is. Ze is niet vies van zelf de handen uit de mouwen te steken. Je vindt ze tussen werf en Excel sheet.