Love, A.

down_button

The Love Story

Begonnen in 2012 als Anneke en Ariane, roomies, goede vriendinnen en beiden gepassioneerd door interieur en design. Je kent hun interieurarchitectuur van tapasbar SAVA en de M-EATERY aan het station in Mechelen, maar vergis je niet: ze zien ál hun projecten even graag. Tot nu was AnA geen vast gegeven, daarvoor was er teveel werk bij andere bureaus. Vanaf 2017 wordt dat anders: Anneke gaat er 100% voor. Ariane springt af en toe binnen voor raad en daad. “Het werd duidelijk dat de liefde, passie en goesting voor het vak me overdonderde. De zoektocht naar een eigen identiteit was kort en krachtig, maar oh zo leerrijk. Een aantal fijne nieuwe projecten en de komst van Carine, maken dat de sterren juist staan”, stelt Anneke.

 

Anneke

Interieurarchitect en life lover. Ademt AnA. Leader of the AnA gang. Jong geweld met heel wat ervaring. Ambitie is haar tweede naam. Bij Anneke denk je automatisch: oneindige passie en energie. New York geschrapt van de bucketlist. Favoriete drank La Vie en Rose van de M-eatery. Slapen is bijzaak. Perfect normaal om haar tegen te komen op de werfladder. In haar element bij projectvolging en korte deadlines. Kumbaya in postieve zin.

 

Ariane

Prijsbeest en architect. Actief partner bij ZED-architects. Architectuurprojecten van AnA altijd in teamverband met ZED. Bezige bij. Eigen B&B The Patio Houses is vaste waarde in Mechelen. Docent Architectuur aan de unief UCL Brussel. Ariane & Anneke is a match made in heaven. In love with Rome. Karakteristieke rode lippenstift en grijze haren. Addict van Salon R in Mechelen. Eeuwige glimlach. Open-minded en steeds een oplossing klaar. Altijd in voor een goed glas wijn.

 

Carine

Pittige dame met hopen ervaring. Architectuuropleiding, maar de passie ligt bij interieur. Altijd rechtdoor. Op korte tijd een belangrijk en vast gegeven binnen AnA geworden. Doet elk project met een oneindige glimlach. Bourgondiër in hart en nieren. Altijd daar met een gezond tussendoortje. Stadsmens en reisfanaat. Fan van Nederland. Zotte doos in disguise. Maakt van elke project een feest en ontwerpt steeds leefbare interieurs, geen museumstukken. Stijl en klasse zijn haar roepnamen. Carine en Anneke zijn een interieurteam pur sang.

Interieurkuur nodig?