Love, A.

down_button

The Love Story

Anneke en Anneleen, goede vriendinnen en absolute tegenpolen, vormen samen AnA. Anneke, gepassioneerd door interieur en design, zorgt voor de eigenzinnige ontwerpen. Waarbij Anneleen instaat om alles mee op te volgen tot in de puntjes. Beide met een eigen aanpak, maar samen zorgen ze voor een prachtig resultaat. 
In 2012 ging Anneke van start met AnA in combinatie met ontwerpopdrachten van verschillende bureaus. In 2017 was ze klaar om 100% voor een eigen zaak te gaan, met al vele mooie projecten tot gevolg. Ariane, die Anneke al van bij het begin bijstaat met raad en daad, zorgt vanop de zijlijn mee voor de mooie invulling van deze projecten. 
Anneleen sloot in 2018 aan om Anneke bij te staan bij de projectopvolging. “Nadat het al een tijdje aan het kriebelen was, werd het tijd om op eigen benen te staan. Anneke en ik vormen een goed team en samen kunnen we nog zó veel meer bereiken. Verschillende leuke projecten staan op het programma en zorgen ervoor dat we beide met veel goesting er elke dag tegenaan gaan,” stelt Anneleen.

 

Anneke

Interieurarchitect en life lover. Ademt AnA. Leader of the AnA gang. Jong geweld met heel wat ervaring. Ambitie is haar tweede naam. Bij Anneke denk je automatisch: oneindige passie en energie. New York geschrapt van de bucketlist. Favoriete drank La Vie en Rose van de M-eatery. Slapen is bijzaak. Perfect normaal om haar tegen te komen op de werfladder. In haar element bij projectvolging en korte deadlines. Kumbaya in postieve zin.

 

Ariane

Prijsbeest en architect. Actief partner bij ZED-architects. Architectuurprojecten van AnA altijd in teamverband met ZED. Bezige bij. Eigen B&B The Patio Houses is vaste waarde in Mechelen. Docent Architectuur aan de unief UCL Brussel. Ariane & Anneke is a match made in heaven. In love with Rome. Karakteristieke rode lippenstift en grijze haren. Addict van Salon R in Mechelen. Eeuwige glimlach. Open-minded en steeds een oplossing klaar. Altijd in voor een goed glas wijn.

Interieurkuur nodig?